LEKKER EN GEZOND VARKENSVLEES

Wij maken lekker en gezond varkensvlees voor iedereen. Door met passie en kennis onze varkens te verzorgen heeft het varken een goed leven waardoor er uiteindelijk een lekker en gezond stukje vlees van gemaakt kan worden.

Varkensvlees bevat veel hoogwaardige voedingstoffen en is essentieel voor de ontwikkeling van ons lichaam. Ook voor oudere mensen is varkensvlees nuttig omdat zij vaak minder eten en door kleine hoeveelheden varkensvlees toch de noodzakelijke voedingsstoffen binnen krijgen.

Varkensvlees is rijk aan vitaminen, eiwitten, mineralen en is minder vet dan wat eenieder denkt. Door onze manier van voeren, huisvesten en verzorgen kunnen we lekker en gezond vlees garanderen met een betaalbare prijs.

Ons varkensvlees kunt u terug vinden bij de Jan Linders. Het varkensvlees ligt voornamelijk in de schappen met een ‘streekproduct sticker’ en een ‘Beter Leven 1 ster sticker’.

Naast dat onze varkens lekker en gezond varkensvlees leveren, zijn ze het middelpunt van een duurzame kringloop wat goed is voor het milieu. Onze varkens produceren namelijk ook groene stroom waarmee ze zelf voor een warme maaltijd en omgeving zorgen. Daarnaast is het stroom goed voor diverse huishoudens en kunnen automobilisten de groene stroom van Houbensteyn Groep ‘tanken’ in Venray bij Vissers Olie.

Wij gaan samen voor een duurzaam en schoon Nederland